Gillar du att bygga spännande saker? Just nu söker vi nya medarbetare. Är du en hejare på Laravel? Kontakta oss på jobb@caesardev.se [Läs mer]

Blogg

Ledig tjänst

CAESAR växer och söker programmerare

Working hard or hardly working?

2019 var ett rekordår för CAESAR och 2020 befinner vi oss i en expansiv fas och behöver öka på personalstyrkan. Vi söker efter någon som är en fena på PHP-utveckling och har erfarenhet av ramverket Laravel.

Kanske är det just dig vi söker?
Läs mer här: caesardev.se/jobb

Vet du någon som passar? Tipsa oss och få hittelön!
Kontakta oss på hej@caesardev.se

Automatisering

Självservicekiosker för hyrsläp

För lite mer än en månad sedan satte vi igång ett nytt projekt tillsammans med 47 i Skurup som sträcker sig över hela det första kvartalet 2020.

Vi kommer utveckla ett nytt system för smidig uthyrning av släp. I obemannade kiosker ute hos 47 kommer kunder med några få klick kunna hyra, hämta ut och återlämna släp. I kioskerna använder vi säkerhetsskåp från Creone där nycklar till släpen förvaras.

Vi har redan kommit en bit på vägen och ser fram emot att fortsätta arbeta med utvecklingen!

Öppen källkod

CAESAR släpper paket till Laravel

Credit: pexels.com

Laravel Impersonate är ett paket till Laravel utvecklat av 404lab som underlättar vid utveckling av Laravel applikationer. Paketet gör det enkelt att utge sig för att vara valfri användare, detta är användbart vid utveckling då man t.ex enkelt vill kunna testa olika användarroller.

För att underlätta ytterliggare ett steg har vi på CAESAR tagit fram Laravel Impersonate UI, ett paket som ger dig enkel åtkomst till Laravel Impersonate genom en snabbmeny.

Laravel Impersonate UI

Läs mer om Laravel Impersonate UI på Github:
https://github.com/hapidjus/laravel-impersonate-ui